December, 2021

07dec0:00UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – II. STOPNJAEvent Type 2:BiotehnikaStatus prijav:Prijava na usposabljanje odprta

Event Details

– Povzetek teoretičnega in praktičnega znanja iz programa
Umetnost sožitja vin in kulinarike I. stopnje
– Povzetek teoretičnega in praktičnega znanja iz programa
Vinski svetovalec I. stopnje
– Vrhunska vina glede na zrelost grozdja, način trgatve in glede
na starost
– Mlada vina, peneča vina, vina barrique, predikatna vina,
posebna vina, arhivska vina
– Enogeografija sveta in predstavitev evropskih in svetovnih
vinorodnih dežel
– Tuja vinska zakonodaja
– Drugi proizvodi iz grozdja in vina
– Brezalkoholne pijače, voda in pivo kot del gastronomske
ponudbe
– Močne žgane pijače, grenčice in likerji v gastronomiji
– Destilati iz grozdja in vina ter naravna žganja v gastronomiji
– Kava in topli napitki v gastronomski ponudbi
– Mešane pijače (koktajli) v gastronomski ponudbi
– Posebna vina sveta
– Trendi v enogastronomiji
– Horizontalno in vertikalno spajanje-druženje jedi z vini
– Poglobitev znanj s področja bontona pri gostovi mizi.

Več

Time

(Torek) 0:00

X
X