Februar, 2022

15feb16:00Slaščičarstvo – med tradicijo in inovativnostjoEvent Type 2:BiotehnikaStatus prijav:Prijava na usposabljanje zaključena

Event Details

Program usposabljanja udeležencem ponuja teoretična in praktična znanja s področja slaščičarstva. Udeleženci bodo pridobili dodatna znanja s področja izdelave tradicionalnih
slaščičarskih izdelkov, kakor tudi s področja najsodobnejših trendov v slaščičarstvu. Program je naravnan tako, da udeleženci poslušajo teoretične osnove, nato pa svoje znanje pridobijo tudi skozi praktično usposabljanje v procesu izdelave slaščic. Poleg strokovnih znanj iz slaščičarstva, bodo udeleženci skozi celotno usposabljanje spoznavali smernice dobrih praks in HACCP sistema.

Kompetence, pridobljene s programom:
– Pozna in skrbi za ustrezno dokumentacijo.
– Implementira usvojena znanja v praktično delo.
– Izkazuje samostojnost pri izdelavi slaščičarskih izdelkov.
– Spodbuja inovativnost in kreativnost glede na trende in povpraševanje na trgu.
– Pozna pomen higiene in HACCP sistema za varnost živil.
– Zna skrbeti za ustrezno higieno in urejenost delovnih prostorov.
– Se nauči novih tehnik in tehnoloških postopkov v slaščičarstvu.
– Pozna surovine ter njihove funkcionalne in tehnološke lastnosti.

Kontaktna oseba: Gregor SOK
mic@icp-mb.si
02 320 86 40

Več

Time

(Torek) 16:00

Location

Izobraževalni center Piramida Maribor

Park mladih 3, 2000 Maribor

Organizator - kontakt

X
X