Postavitev in upravljanje spletnih mest z WordPressom (online)

24feb(feb 24)16:3029mar(mar 29)20:00Postavitev in upravljanje spletnih mest z WordPressom (online)Event Type 2TehnikaStatus prijavPrijava na usposabljanje odprta

Event Details

Na Šolskem centru Nova Gorica, v okviru projekta Munera 3, organiziramo brezplačno usposabljanje Postavitev in upravljanje spletnih mest z WordPressom, ki bo v celoti izvedeno online, z uporabo vašega službenega ali domačega računalnika ter enostavno videokonferenčno povezavo s predavateljem.

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki želijo osvojiti znanje WordPress-a in tako nadgraditi svoje digitalne kompetence, ki so pomembne za postavitev in upravljanje spletnih vsebin. Ob zaključku usposabljanja bodo udeleženci znali sami postaviti lastno interaktivno spletno stran hkrati pa bodo pridobili tudi znanja za napredno uporabo WordPress-a. Znanje WordPressa ni zgolj digitalna kompetenca ampak je tudi poslovna, saj ima posameznik (kar je še posebej pomembno pri samozaposlenih in v majhnih podjetjih) takoj na voljo orodje, ki mu pomaga pri digitalnem marketingu in prodaji.

URNIK (pričetki ob 16:30, predvidoma po 2 oziroma 3 šolske ure)
– 24. februar: 2 šolski uri
– 1. marec: 3 šolske ure
– 3. marec: 2 šolski uri
– 8. marec: 3 šolske ure
– 10. marec: 2 šolski uri
– 15. marec: 3 šolske ure
– 17. marec: 2 šolski uri
– 22. marec: 3 šolske ure
– 24. marec: 2 šolski uri
– 29. marec: 3 šolske ure

Več

Time

Februar 24 (četrtek) 16:30 - Marec 29 (Torek) 20:00

Location

Online (preko interneta)

Videokonferenca

Organizator - kontakt