Možnosti dodanih vrednosti za eno-gastronomsko dejavnost s pomočjo čuječnosti (ONLINE doživetje)

27jan01marMožnosti dodanih vrednosti za eno-gastronomsko dejavnost s pomočjo čuječnosti (ONLINE doživetje)Event Type 2StoritveStatus prijavPrijava na usposabljanje zaključena

Event Details

Na Šolskem centru Nova Gorica, v okviru projekta Munera 3, organiziramo brezplačno usposabljanje Možnosti dodanih vrednosti za eno-gastronomsko dejavnost s pomočjo čuječnosti, ki bo izvedeno online (z uporabo vašega službenega ali domačega računalnika ter enostavno videokonferenčno povezavo s predavateljico) z izvedbo enodnevnega srečanja v živo v obliki 5-zvezdičnega doživetja z znakom Slovenia Unique Experience v Goriških Brdih!

Usposabljanje se bo izvajalo dvakrat tedensko. Usposabljanje je izrazito izkustveno in udeležencem omogoči kreiranje dodane vsebinske in finančne vrednosti obstoječi eno-gastronomski ponudbi. Udeleženci bodo pridobili znanje o grajenju odnosa zaupanja z gosti s pomočjo tehnik vživljanja, čuječnosti in asertivne komunikacije. Predstavljeni bodo pristopi, ki omogočajo večji stik z gostom ter gosta z eno-gastronomsko ponudbo.

Več

Time

27. Januar, 2022 16:45 - 1. Marec, 2022 19:00(GMT+00:00)

Location

Online (preko interneta)

Videokonferenca

Other Events