November, 2021

16nov(nov 16)0:00HARMONIJA OKUSOVEvent Type 2:BiotehnikaStatus prijav:Prijava na usposabljanje zaključena

Event Details

Na usposabljanju se bodo udeleženci podučili o naslednjih vsebinah:

– O tradicionalnih jedeh v vinorodnih okoljih.
– O značilnostih slovenskih vin.
– O vinskih kleteh in vinskih blagovnih znamkah na
slovenskem.
– O možnostih ustvarjanja novih jedi, dvojic »jed –
vino«.
– O mednarodnih dvojicah.
– O pravilih druženja vin z jedmi.
– O vplivu vina na zdravje ljudi.
– O osnovah ocenjevanja jedi.
– O osnovah ocenjevanja vin.
– O vlogi kozarcev pri vinski ponudbi.
– O hrambi in postrežbi vina.
– O bontonu pri strežbi in bontonu pri mizi.
– O vlogi zgodb pri ustvarjanju turističnih, gastronomskih
produktov.

Več

Time

November 16 (Torek) 0:00

Location

Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma

Sevno 13, 8000 Novo mesto

Organizator - kontakt

X
X