Marec, 2022

03mar0:00HARMONIJA OKUSOVEvent Type 2:BiotehnikaStatus prijav:Prijava na usposabljanje zaključena

Event Details

VSEBINA USPOSABLJANJA

 O tradicionalnih jedeh v vinorodnih okoljih.
 O značilnostih slovenskih vin.
 O vinskih kleteh in vinskih blagovnih znamkah na
slovenskem.
 O možnostih ustvarjanja novih jedi, dvojic »jed –
vino«.
 O mednarodnih dvojicah.
 O pravilih druženja vin z jedmi.
 O vplivu vina na zdravje ljudi.
 O osnovah ocenjevanja jedi.
 O osnovah ocenjevanja vin.
 O vlogi kozarcev pri vinski ponudbi.
 O hrambi in postrežbi vina.
 O bontonu pri strežbi in bontonu pri mizi.
 O vlogi zgodb pri ustvarjanju turističnih, gastronomskih
produktov.

Več

Time

(četrtek) 0:00

Location

Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma

Sevno 13, 8000 Novo mesto

Organizator - kontakt

X
X