HARMONIJA OKUSOV
03mar0:00HARMONIJA OKUSOVEvent Type 2BiotehnikaStatus prijavPrijava na usposabljanje zaključena
Event Details
VSEBINA USPOSABLJANJA O tradicionalnih jedeh v vinorodnih okoljih. O značilnostih slovenskih vin. O vinskih kleteh in vinskih blagovnih znamkah na slovenskem. O možnostih ustvarjanja novih jedi, dvojic
Event Details
VSEBINA USPOSABLJANJA
O tradicionalnih jedeh v vinorodnih okoljih.
O značilnostih slovenskih vin.
O vinskih kleteh in vinskih blagovnih znamkah na
slovenskem.
O možnostih ustvarjanja novih jedi, dvojic »jed –
vino«.
O mednarodnih dvojicah.
O pravilih druženja vin z jedmi.
O vplivu vina na zdravje ljudi.
O osnovah ocenjevanja jedi.
O osnovah ocenjevanja vin.
O vlogi kozarcev pri vinski ponudbi.
O hrambi in postrežbi vina.
O bontonu pri strežbi in bontonu pri mizi.
O vlogi zgodb pri ustvarjanju turističnih, gastronomskih
produktov.
Več
Time
3. Marec, 2022 0:00(GMT+00:00)
Location
Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma
Sevno 13, 8000 Novo mesto