Digitalno oglaševanje od A do Ž

09feb(feb 9)0:0016mar(mar 16)0:00Digitalno oglaševanje od A do ŽEvent Type 2TehnikaStatus prijavPrijava na usposabljanje odprta

Event Details

Ste že postavili prvo kampanjo na Facebooku, Instagramu, Googlu, YouTubu ali LinkedInu? Če se s postavljanjem digitalnega oglaševanja srečujete prvič, ali želite nagraditi znanje na tem področju, bo delavnica kot nalašč za vas! Zapustili jo boste opremljeni z vsem potrebnim znanjem za postavljanje kampanj na omenjenih platformah.
Spoznali bomo ključne elemente oglaševalskih kampanj in se sami naučili postaviti kampanjo od A do Ž.

Predstavili bomo najboljše prakse pri pripravi tekstov in kreativ. Pozabili pa ne bomo niti na že postavljene kampanje ter jih optimizirali z namenom čimvečjega izkupička.
Področja in ključne besede, ki jih bomo osvojili: digitalno oglaševanje, Facebook, Instagram, Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Canva, LinkedIn, YouTube, FB Pixel, konverzijsko merjenje, analitika (CPC/CTR/ROAS/ROI), tekstopisje, kreative.

PROGRAM:
25 kontatknih ur
25 ur samostojnega dela

ČASOVNI OKVIR:
Začetek: 9. februar 2022 Potek: dvakrat tedensko (sreda in ponedeljek) Trajanje: 3 šolske ure/srečanje
Izvedba: kombinacija on-line in v živo

Nekaj besed o izvajalki – Ajda Novak
Marketing prepleta Ajdin vsakdan že več kot 9 let. Izkušnje je najprej kot zaposlena nabirala večjih in manjših podjetjih ter v agencijskem svetu (A1 Slovenija, Ljubljanska borza, MPG), v dveh start-up podjetjih iz ZDA in Avstralije, ki so svojo storitev lansirale na slovenski trg, kasneje pa je zasedla vodilno pozicijo marketinga v IT podjetju, ki je deloval globalno s prestižnim in tehnološko naprednim produktom s področja IPTV v industriji hotelirstva. V letu 2020 je stopila na samostojno pot, kjer svetuje podjetjem iz Slovenije in tujine pri oblikovanju marketiškihstrategij,nastopov, postavlja oglaševalske kampanje in digitalno oglašuje, ustvarja spletne strani, predava in se ukvarja z načrtovanjem in izvedbo celostnega spletnega nastopa.

kontakt: mirjam.radivojevic@scpo.si in dolores.kes@scpo.si

Več

Time

9. Februar, 2022 0:00 - 16. Marec, 2022 0:00(GMT+00:00)

Organizator - kontakt