Objave

Martin Johanc, 2. ciklus programa Informatika

S študijem informatike v okviru projekta Munera 3 sem zelo zadovoljen, predmeti so zanimivi, predavanja in laboratorijske vaje so pripravljene strokovno. Slabost je študij na daljavo, zaradi težje izvedbe laboratorijskih vaj, vendar smo bili v to žal prisiljeni zaradi epidemije Covid-a 19.

Študij v okviru projekta Munera 3 sem že priporočil nekaterim mojim znancem.

 

 

Laura Gričar Adamič, 2. ciklus programa Kozmetika

Želo bi pohvalila delo večine predavateljev, saj so zelo prijazni, razumevajoči in ažurni pri odgovarjanju na maile. Res vse pohvale za večino tudi glede predajanja znanja. Prav tako velika pohvala tudi referatu za pripravljenost pri pomoči glede česarkoli.

 

 

 

 

Katarina Gašperič, 3. ciklus programa Kozmetika

Sem zelo zadovoljna študentka kozmetike na vaši šoli preko programa Munera. Rada se učim in študiram vse vsebine, ki jih ponujate in me tudi zelo zanimajo. Pohvalila bi prav vse vas, zaposlene, s katerimi kakorkoli sodelujem. Vedno sem naletela na srčnost in prijaznost, pri vseh, čistilkah, profesorjih, pisarniških delavcih itd… Hvala vam! Vsi profesorji doslej so zame top in nimam kaj kritizirati. Prav vsi izžarevajo predavateljsko karizmo, ki kliče po učenju in znanju. Tako, da z veseljem obiskujem predavanja in vaje in se lahko pohvalim, da nisem doslej še niti enkrat manjkala na nobenem, ker mi res veliko pomeni, ko poslušaš v živo.

 

 

Albin Lipaj, 3. ciklus programa Logistično inženirstvo

Zelo zadovoljen. Bi priporočil vsakomur.

 

 

 

Urska Janezič, 2. ciklus programa Logistično inženirstvo

Iskreno povedano sem s samim študijem in izvajalci zelo prijetno presenečena in zadovoljna.

Negativnih komentarjev in pripomb glede omenjenega res ni. Razlog moje vključitve se skriva v mojem mišljenju, da so na trgu dela poleg izobrazbe zelo pomembne tudi izkušnje, zato sem se ob koncu srednješolskega šolanja zaposlila, ob enem pa vpisala v program Munera 3, da sem začela s študijem in začela s pridobivanjem teoretičnega in praktičnega znanja hkrati.

Največje pohvale bi namenila vodstvu višje šole in profesorjem, ki razumejo, da se je ob delu žal nemogoče čisto vedno udeležiti predavanj in ne delajo razlik med študenti, saj razumejo situacijo.

Šolanje bi priporočila vsem znancem, ki želijo dograditi oziroma pridobiti znanje, saj mi je sam način študija, ki je kot sem omenila zelo prilagodljiv zelo všeč.

 

Rok Glavan, 2. ciklus programa Informatika

Lahko rečem, da sem s celotno izkušnjo študija v okviru projekta Munera 3 izredno zadovoljen. Sam pristop kolektiva – že od uvodnega dneva ter tudi potem naprej, odzivnost in dostop informacij je res na visokem nivoju.

Edina slabost, ki sem jo doživel je bila neodzivnost nekaterih profesorjev, kar pa se je takoj ko sem se obrnil na referat razrešilo tako, da tudi glede tega ne morem ravno grajat, ker se zopet vrnem na pohvalo referatu.

Razlog za vključitev je bila želja po dosegu višje izobrazbe kot pa samo srednja šola (povečanje zaposljivosti). Vsekakor bi študij priporočal tudi znancem – eden izmed teh se je ravno v letošnjem letu na podlagi priporočila vpisal na program strojništva.

Res z moje strani samo pohvale za celoten kolektiv – ravnateljica, referat in tudi profesorji, čista 10ka!