Kako svoje poslovanje brez stresa prestaviti na online

Na usposabljanju bodo udeleženci pridobili znanje kako izdelati profile na različnih online platformah, spoznali osnove izdelave spletnih strani, spoznali platforme, ki jih lahko uporabijo za izvedbo lastnih online izobraževanj. Del vsebin bo namenjen stresu, njegovim posledicam in različnim načinom soočenju oz. preprečevanju negativnih posledic stresa. Program je primeren predvsem za samostojne podjetnike in zaposlene v manjših podjetjih, ki nimajo zaposlenih informatikov in marketinške službe, ki skrbi za izdelavo profilov na socialnih omrežjih in spletnih strani ter za promocijo podjetja na socialnih omrežjih

Podrobnosti usposabljanja

– samozaposleni

– srednji menedžment

  1. Moja online persona – poslovni profil, socialna omrežja, YouTube kanal.
  2. Orodja za delo online – platforme za gostovanje spletnih izobraževanj, tečajev, uporaba pripomočkov ter urejanje video materialov.
  3. Novi časi zahtevajo prilagoditve in povzročajo veliko stresa – stres, izgorelost, tehnike, metode in strategije za preprečevanje stresa.

– Spozna e-platform in osnovnih funkcionalnosti vezanih na predstavitve;

– spoznavanje platform za gostovanje on-line in izvedba videokonference;

– spoznavanje značilnosti stresa, izgorelosti in uspešno upravljanje s stresom;

– spoznavanje različnih tehnik za preprečevanje negativnih posledic stresa in zmožnost uporabe različnih tehnik sproščanja stresa.

Kako se registriram?