Status prijav Prijava na usposabljanje zaključena
Date
Title
Status prijav
All
Prijava na usposabljanje odprta
Prijava na usposabljanje zaključena
Organizator
All
ACADEMIA družba za storitve d.o.o.
B&B izobraževanje in usposabljanje d. o. o.
B2 izobraževanje in informacijske storitve, d.o.o.
Biotehniška šola Rakičan
Biotehniški center Naklo
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Center za poslovno usposabljanje, Višja strokovna šola Ljubljana
DOBA EPIS, d.o.o.
Dvojezična srednja šola Lendava
EDC – zavod za strokovno izobraževanje, Kranj
Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica
Ekonomska šola Celje
Ekonomska šola Murska Sobota
Ekonomska šola Novo mesto
Elektrotehniško-računalniška strokovna šola in gimnazija Ljubljana
ERUDIO izobraževalni center
GEA College CVŠ, Družba za višješolsko izobraževanje – Center višjih šol, d.o.o.
Gimnazija Celje – Center
Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer
Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje
Gimnazija in srednja šola Kočevje
Gimnazija Jurija Vege Idrija
Gimnazija Ormož
Gimnazija, elektro in pomorska šola Piran
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma
Izobraževalni center energetskega sistema Višja strokovna šola
Izobraževalni center Geoss d.o.o.
Izobraževalni center Memory, d.o.o.
Izobraževalni center Piramida Maribor
LAMPRET CONSULTING d.o.o. Višja strokovna šola
PRAH, izobraževalni center, izobraževanje in usposabljanje, d.o.o.
Prometna šola Maribor
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje
Šolski center Celje
Šolski center Kranj
Šolski center Krško – Sevnica
Šolski center Ljubljana
Šolski center Nova Gorica
Šolski center Novo mesto
Šolski center Postojna
Šolski center Ravne na Koroškem
Šolski center Rogaška Slatina
Šolski center Šentjur
Šolski center Škofja Loka
Šolski center Slovenj Gradec
Šolski center Slovenske Konjice – Zreče
Šolski center Srečka Kosovela Sežana
Šolski center Velenje
Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana
Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor
Srednja ekonomska šola Ljubljana
Srednja ekonomsko – poslovna šola Koper
Srednja frizerska šola Ljubljana
Srednja gostinska in turistična šola Radovljica
Srednja gozdarska in lesarska šola Postojna
Srednja gradbena šola in gimnazija Maribor
Srednja gradbena, geodetska in okoljevarstvena šola Ljubljana
Srednja medijska in grafična šola Ljubljana
Srednja poklicna in strokovna šola Bežigrad-Ljubljana
Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota
Srednja šola Domžale
Srednja šola Izola
SREDNJA ŠOLA JESENICE
Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica
Srednja šola Slovenska Bistrica
Srednja šola tehniških strok Šiška
Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina
Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje
Srednja šola za gostinstvo in turizem Maribor
Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci
Srednja šola za gostinstvo in turizem v Ljubljani
Srednja šola za oblikovanje Maribor
Srednja šola Zagorje
Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje
Srednja tehniška šola Koper
Srednja trgovska šola Ljubljana
Srednja upravno administrativna šola Ljubljana
Srednja vzgojiteljska šola in gimnazija Ljubljana
Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje
Srednja zdravstvena šola Ljubljana
Srednja zdravstvena šola Murska Sobota
Strokovno izobraževalni center Brežice
Tehniški šolski center Maribor
Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor
Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled
Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana
Maj
Event Details
V današnji sodobni družbi, se morejo vsi v delovnem procesu zavedati, da samo urejeno, varno in s tem učinkovito delovno mesto zagotavlja dobre rezultate poslovanja proizvodnje ter visoko kakovost izdelkov,
Event Details
V današnji sodobni družbi, se morejo vsi v delovnem procesu zavedati, da samo urejeno, varno in s tem učinkovito delovno mesto zagotavlja dobre rezultate poslovanja proizvodnje ter visoko kakovost izdelkov, pri tem pa vplivamo na dobro počutje operaterjev in vseh zaposlenih, kar pa je glavni ključ do uspeha proizvodnje oziroma celotnega podjetja.
Ciljna skupina so zaposleni, ki so neposredno in posredno vezani na proizvodnjo, vodjem proizvodnje, izmenovodjem, vodjem procesov, tehnologom, vzdrževalcem, operaterjem strojev in naprav, logistična služba, služba za kakovost in vodstvu podjetja.
Pridobljene kompetence:
Zavedanje, zakaj je pomembno urejeno delovno mesto.
Sposobnost vpeljave 5S postopkov v delovno okolje
Sposobnost vzpostaviti višji nivo kulture in učinkovitosti na delovnem mestu.
Sposobnost obvladovanja različnih sestavnih elementov proizvodnega procesa, za doseganje odličnosti pri vsakdanjem delu.
Poznavanje postopkov za vpeljavo standardizacije urejena delovnega okolja po 5S metodi.
več informacij lahko dobite na spletnem naslovu: natalija.klepej@sc-celje.si
Več
Time
Marec 10 (četrtek) 9:00 - Maj 31 (Torek) 10:00
Location
Chipolo
Trbovlje
Event Details
Cilj programa je zagotavljanje večje kakovosti pri opravljanju dela. Cilj programa je, da zaposlene pripravimo do tega, da bolje opravljajo tiste koristne stvari, ki bi jih morali opravljati v vsakem
Event Details
Cilj programa je zagotavljanje večje kakovosti pri opravljanju dela. Cilj programa je, da zaposlene pripravimo do tega, da bolje opravljajo tiste koristne stvari, ki bi jih morali opravljati v vsakem primeru. Ter, da pri tem razumejo, da je kakovost celotnega delovnega procesa odvisna od vsakega zaposlenega.
Zaposleni bodo spoznali metode, načina in postopke dela, ki jih morajo upoštevati in zagotavljati v vseh delovnih procesih.
Pridobljene kompetence:
Poznajo proces vodenja kakovosti v vseh fazah delovnega procesa.
• Poznajo načine za doseganje celovite kakovosti.
• Poznajo metode za merjenje kakovosti opravljenega dela.
• Znajo narediti delo prvič in uspešno.
• Zaposleni znajo sodelovati med sabo za dvig kakovosti v delovnem procesu.
Za več informacij pišite na elektronski naslov: natalija.klepej@sc-celje.si
Več
Time
Marec 30 (Sreda) 0:00 - Maj 31 (Torek) 0:00
Location
Žalec
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 8 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 9:05 - Avgust 8 (Ponedeljek) 9:08
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili prepoznavati znake nepravilnega vedenja in posledično splošnega neravnovesja pri sebi in drugih, ki vodi v slabo delovno razpoloženje in neučinkovitost ter zmanjšanje inovativnosti. Z osvojenim praktičnim znanjem bodo razumeli in lažje reševali spore v in zunaj organizacije ter s tem povečali učinkovitost pri delu in osebno zadovoljstvo.
Več
Time
(Torek) 8:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili prepoznavati znake nepravilnega vedenja in posledično splošnega neravnovesja pri sebi in drugih, ki vodi v slabo delovno razpoloženje in neučinkovitost ter zmanjšanje inovativnosti. Z osvojenim praktičnim znanjem bodo razumeli in lažje reševali spore v in zunaj organizacije ter s tem povečali učinkovitost pri delu in osebno zadovoljstvo.
Več
Time
(Torek) 8:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili prepoznavati znake nepravilnega vedenja in posledično splošnega neravnovesja pri sebi in drugih, ki vodi v slabo delovno razpoloženje in neučinkovitost ter zmanjšanje inovativnosti. Z osvojenim praktičnim znanjem bodo razumeli in lažje reševali spore v in zunaj organizacije ter s tem povečali učinkovitost pri delu in osebno zadovoljstvo.
Več
Time
(Torek) 15:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili prepoznavati znake nepravilnega vedenja in posledično splošnega neravnovesja pri sebi in drugih, ki vodi v slabo delovno razpoloženje in neučinkovitost ter zmanjšanje inovativnosti. Z osvojenim praktičnim znanjem bodo razumeli in lažje reševali spore v in zunaj organizacije ter s tem povečali učinkovitost pri delu in osebno zadovoljstvo.
Več
Time
(Sreda) 8:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili
Event Details
Udeleženci bodo z uspešno zaključenim usposabljanjem razumeli pomen različnih dejavnikov, ki vodijo do konfliktov v skupini ter s tem onemogočajo razvijanje kritičnega mišljenja in ustvarjalnosti. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili prepoznavati znake nepravilnega vedenja in posledično splošnega neravnovesja pri sebi in drugih, ki vodi v slabo delovno razpoloženje in neučinkovitost ter zmanjšanje inovativnosti. Z osvojenim praktičnim znanjem bodo razumeli in lažje reševali spore v in zunaj organizacije ter s tem povečali učinkovitost pri delu in osebno zadovoljstvo.
Več
Time
(Sreda) 15:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Živila v dietni prehrani (4 ure predavanja) Načela zdravega prehranjevanja (1 ura) Načela sestavljanja jedilnikov: merila za kvalitetno in kvantitetno sestavo hrane za različne diete (2 uri
Event Details
Živila v dietni prehrani (4 ure predavanja)
Načela zdravega prehranjevanja (1 ura)
Načela sestavljanja jedilnikov: merila za kvalitetno
in kvantitetno sestavo hrane za različne diete (2 uri
predavanj)
Energijske potrebe človeka, ocena stanja
prehranjenosti (1 ura predavanja)
Osnove načrtovanja dietne prehrane (2 uri
predavanj)
Računanje energijske in hranilne vrednosti jedi in
obrokov (2 uri praktičnih vaj)
Sestavljanje jedilnikov (4 ur praktičnih vaj)
Diabetes dieta(5 ur praktičnih vaj)
Redukcijska dieta (5 ur praktičnih vaj)
Hipolipemična dieta(6 ur praktičnih vaj)
Žolčna, jetrna dieta (6 ur praktičnih vaj)
Ledvična dieta(6 ur praktičnih vaj)
Diete pri preobčutljivostih (glutenska dieta …)(6 ur
praktičnih vaj)
Samostojna priprava dietnih jedilnikov, pregled
izdelkov in vrednotenje (20 ur)
Več
Time
Maj 12 (četrtek) 0:00
Organizator - kontakt
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizmaandreja.lisec@grm-nm.si
Event Details
Primarni vpliv na kulturni turizem/primeri turistične ponudbe, valorizacija kulturnih resursov, celostni turistični razvoj Interakcija med turizmom in kulturo/pozitivne vrednosti in negativni vplivi Nekontrolirana in prekomerna uporaba spomenikov za
Event Details
Primarni vpliv na kulturni turizem/primeri turistične
ponudbe, valorizacija kulturnih resursov, celostni
turistični razvoj
Interakcija med turizmom in kulturo/pozitivne vrednosti
in negativni vplivi
Nekontrolirana in prekomerna uporaba spomenikov za
doseganje ciljev turizma
Spoštovanje posebnih območji in tradicije
Spodbujanje ozaveščenosti o kulturni vrednosti
Kulturna dediščina kot vrednost in funkcija za razvoj
turizma
Management zaščite kulturne vrednosti
Promoviranje, afirmacija in razvoj kulturnih vrednosti
Ocena kulturne vrednosti
Izobraževanje za razvoj kulturnega turizma
Več
Time
(Petek) 0:00
Location
Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma
Sevno 13, 8000 Novo mesto
Organizator - kontakt
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizmaandreja.lisec@grm-nm.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
50-urni program je zasnovan na spoznavanju zakonitosti in standardov tehničnega risanja in je naravnan na usposobljenost branja tudi zahtevnejših tehničnih risb. Razdeljen je v teoretični in praktični del v razmerju
Event Details
50-urni program je zasnovan na spoznavanju zakonitosti in standardov tehničnega risanja in je naravnan na usposobljenost branja tudi zahtevnejših tehničnih risb. Razdeljen je v teoretični in praktični del v razmerju 50/50. Udeleženci izobraževanja spoznavajo posamezno tematiko skozi didaktične primere in samostojno delo, vključno z risanjem in načrtovanjem (deloma), v delu izobraževanja, ki je namenjeno predvsem vajam, pa bodo uporabili primere iz prakse v svojem delovnem okolju.
Time
Maj 17 (Torek) 12:00 - Junij 16 (četrtek) 12:00
Location
Šolski center Škofja Loka
Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka
Organizator - kontakt
Šolski center Škofja Lokaalojzij.kokalj@scsl.si ; katja.dolinar@scsl.si
Event Details
Program zajema teoretični in praktični del, pri teoretičnem delu je vsebina razdeljena na vsebinske sklope: 1. sklop: Poznavanje in izvajanje osnovnih ukrepov v ekološkem kmetovanju 2. sklop: Ekološko pridelovanje poljščin,
Event Details
Program zajema teoretični in praktični del, pri teoretičnem
delu je vsebina razdeljena na vsebinske sklope:
1. sklop: Poznavanje in izvajanje osnovnih ukrepov v
ekološkem kmetovanju
2. sklop: Ekološko pridelovanje poljščin, zelenjadnic,
sadnih rastlin, vinske trte ter vzreje živali
3. sklop: Predelava in trženje ekoloških pridelkov in
izdelkov
4. sklop: Vodenje evidenc za ekološko kmetijo
Time
(Sreda) 0:00
Location
Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma
Sevno 13, 8000 Novo mesto
Organizator - kontakt
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizmaandreja.lisec@grm-nm.si
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v delovnih procesih. Vsebinski sklopi: Ciljno zajemanje in urejanje podatkov delovnih procesov v podjetju, pregledovanje daljših seznamov podatkov v povezavi z delovnimi procesi podjetja, ciljno urejanje podatkov in urejanje podatkov z uporabo funkcij, analize pridobljenih podatkov, vizualizacijo podatkov za podporo vodenja in odločanja, avtomatizacija dela s podatki.
Time
Maj 18 (Sreda) 14:00 - Julij 6 (Sreda) 0:00
Location
ŠC Slovenske Konjice-Zreče
Dravinjska c. , Zreče in Rudniška cesta 26, Zreče
Organizator - kontakt
Šolski center Slovenske Konjice – Zrečebrigita.kukovic@guest.arnes.si
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop pri procesiranju informacij ter njihova etična uporaba. Za ta namen so uporabni različni pristopi upravljanja financ ter sprejemanje pravilnih odločitev, ki temeljijo pretežno na njihovi osnovi.
Time
(Torek) 8:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop pri procesiranju informacij ter njihova etična uporaba. Za ta namen so uporabni različni pristopi upravljanja financ ter sprejemanje pravilnih odločitev, ki temeljijo pretežno na njihovi osnovi.
Time
(Torek) 15:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Živila v dietni prehrani (4 ure predavanja) Načela zdravega prehranjevanja (1 ura) Načela sestavljanja jedilnikov: merila za kvalitetno in kvantitetno sestavo hrane za različne diete (2 uri
Event Details
Živila v dietni prehrani (4 ure predavanja)
Načela zdravega prehranjevanja (1 ura)
Načela sestavljanja jedilnikov: merila za kvalitetno
in kvantitetno sestavo hrane za različne diete (2 uri
predavanj)
Energijske potrebe človeka, ocena stanja
prehranjenosti (1 ura predavanja)
Osnove načrtovanja dietne prehrane (2 uri
predavanj)
Računanje energijske in hranilne vrednosti jedi in
obrokov (2 uri praktičnih vaj)
Sestavljanje jedilnikov (4 ur praktičnih vaj)
Diabetes dieta(5 ur praktičnih vaj)
Redukcijska dieta (5 ur praktičnih vaj)
Hipolipemična dieta(6 ur praktičnih vaj)
Žolčna, jetrna dieta (6 ur praktičnih vaj)
Ledvična dieta(6 ur praktičnih vaj)
Diete pri preobčutljivostih (glutenska dieta …)(6 ur
praktičnih vaj)
Samostojna priprava dietnih jedilnikov, pregled
izdelkov in vrednotenje (20 ur)
Več
Time
(Sreda) 0:00
Location
Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma
Sevno 13, 8000 Novo mesto
Organizator - kontakt
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizmaandreja.lisec@grm-nm.si
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop pri procesiranju informacij ter njihova etična uporaba. Za ta namen so uporabni različni pristopi upravljanja financ ter sprejemanje pravilnih odločitev, ki temeljijo pretežno na njihovi osnovi.
Time
(Sreda) 8:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop pri procesiranju informacij ter njihova etična uporaba. Za ta namen so uporabni različni pristopi upravljanja financ ter sprejemanje pravilnih odločitev, ki temeljijo pretežno na njihovi osnovi.
Time
(Sreda) 15:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop pri procesiranju informacij ter njihova etična uporaba. Za ta namen so uporabni različni pristopi upravljanja financ ter sprejemanje pravilnih odločitev, ki temeljijo pretežno na njihovi osnovi.
Time
(četrtek) 8:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v delovnih procesih. Vsebinski sklopi: Ciljno zajemanje in urejanje podatkov delovnih procesov v podjetju, pregledovanje daljših seznamov podatkov v povezavi z delovnimi procesi podjetja, ciljno urejanje podatkov in urejanje podatkov z uporabo funkcij, analize pridobljenih podatkov, vizualizacijo podatkov za podporo vodenja in odločanja, avtomatizacija dela s podatki.
Time
Maj 26 (četrtek) 11:00 - Julij 21 (četrtek) 0:00
Location
GKN
Rudniška cesta 20, Zreče
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop pri procesiranju informacij ter njihova etična uporaba. Za ta namen so uporabni različni pristopi upravljanja financ ter sprejemanje pravilnih odločitev, ki temeljijo pretežno na njihovi osnovi.
Time
(četrtek) 15:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
Event Details
Udeleženci programa bodo pridobili in/ali izboljšali kompetence na storitvenem področju CNC obdelav, s katerimi bodo lažje sledili razvoju tehnologij, materialov in orodji ter s tem izboljšali učinkovitost in kakovost svojega
Event Details
Udeleženci programa bodo pridobili in/ali izboljšali kompetence na storitvenem področju CNC obdelav, s katerimi bodo lažje sledili razvoju tehnologij, materialov in orodji ter s tem izboljšali učinkovitost in kakovost svojega dela.
Vsebine programa:
• pregled orodij, ki se uporabljajo,
• vzdrževanje stroja,
• spoznavanje krmilnika CNC stroja,
• vpenjanje in centriranje obdelovanca,
• umerjanje orodij za obdelavo obdelovanca,
• vrtanje, rezkanje,
• tolerančne dimenzije,
• merjenje toleranc,
• odstranjevanje obdelovanca s stroja in čiščenje.
Program obsega 70 ur, in sicer:
• Teoretični del 4 ure
• Praktični del 66 ur
Program je namenjen za zaposlene:
• ki imajo osnovno znanje iz področja CNC obdelav,
• osebe z izobrazbo, ki zaradi prestrukturiranja in dolgoročnih razvojnih projekcij ni več ustrezna
Več
Time
(četrtek) 16:00
Organizator - kontakt
Tehniški šolski center Mariborsrecko.vidovic@tscmb.si
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop
Event Details
Finančna pismenost je osnova za razumevanje, zaznavanje in vzpostavljanje samostojnega odločanja posameznika, družine, delovne ekipe, podjetja v smeri kreiranja, odločanja, sodelovanja in ustvarjanja. Skupni imenovalec finančne pismenosti je analitični pristop pri procesiranju informacij ter njihova etična uporaba. Za ta namen so uporabni različni pristopi upravljanja financ ter sprejemanje pravilnih odločitev, ki temeljijo pretežno na njihovi osnovi.
Time
(Petek) 8:00
Organizator - kontakt
Srednja upravno administrativna šola Ljubljanakatja.blatnik@suaslj.si
30maj0:00EKOLOŠKO KMETOVANJEEvent Type 2:BiotehnikaStatus prijav:Prijava na usposabljanje zaključena
Event Details
1. sklop: Poznavanje in izvajanje osnovnih ukrepov v ekološkem kmetovanju 2. sklop: Ekološko pridelovanje poljščin, zelenjadnic, sadnih rastlin, vinske trte ter vzreje živali 3. sklop: Predelava in trženje ekoloških pridelkov
Event Details
1. sklop: Poznavanje in izvajanje osnovnih ukrepov v
ekološkem kmetovanju
2. sklop: Ekološko pridelovanje poljščin, zelenjadnic,
sadnih rastlin, vinske trte ter vzreje živali
3. sklop: Predelava in trženje ekoloških pridelkov in
izdelkov
4. sklop: Vodenje evidenc za ekološko kmetijo
Time
(Ponedeljek) 0:00
Location
Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma
Sevno 13, 8000 Novo mesto
Organizator - kontakt
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizmaandreja.lisec@grm-nm.si
Event Details
Cilj programa je izboljšanje kompetenc zaposlenih na področju varjenja in spajkanja za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela, ter izboljšanje učinkovitosti in kakovosti njihovega dela. Vsebina programa: • predstavitev
Event Details
Cilj programa je izboljšanje kompetenc zaposlenih na področju varjenja in spajkanja za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela, ter izboljšanje učinkovitosti in kakovosti njihovega dela.
Vsebina programa:
• predstavitev postopkov plamenskega varjenja, trdega spajkanja, mehkega spajkanja;
• branje načrtov različnih spojev;
• plamensko varjenje različnih materialov, in sicer:
črna pločevina;
črne cevi;
• spajkanje različnih materialov, in sicer:
bakrene cevi in fitingi
medeninasti fitingi
različne pločevine
Več
Time
(Ponedeljek) 15:00
Location
Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje
Šuštarjeva kolonija 7 a, Trbovlje
Organizator - kontakt
Srednja tehniška in poklicna šola Trbovljekatja.podbregar@stps-trbovlje.si
Junij
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 8 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 9:05 - Avgust 8 (Ponedeljek) 9:08
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Živila v dietni prehrani (4 ure predavanja) Načela zdravega prehranjevanja (1 ura) Načela sestavljanja jedilnikov: merila za kvalitetno in kvantitetno sestavo hrane za različne diete (2 uri
Event Details
Živila v dietni prehrani (4 ure predavanja)
Načela zdravega prehranjevanja (1 ura)
Načela sestavljanja jedilnikov: merila za kvalitetno
in kvantitetno sestavo hrane za različne diete (2 uri
predavanj)
Energijske potrebe človeka, ocena stanja
prehranjenosti (1 ura predavanja)
Osnove načrtovanja dietne prehrane (2 uri
predavanj)
Računanje energijske in hranilne vrednosti jedi in
obrokov (2 uri praktičnih vaj)
Sestavljanje jedilnikov (4 ur praktičnih vaj)
Diabetes dieta(5 ur praktičnih vaj)
Redukcijska dieta (5 ur praktičnih vaj)
Hipolipemična dieta(6 ur praktičnih vaj)
Žolčna, jetrna dieta (6 ur praktičnih vaj)
Ledvična dieta(6 ur praktičnih vaj)
Diete pri preobčutljivostih (glutenska dieta …)(6 ur
praktičnih vaj)
Samostojna priprava dietnih jedilnikov, pregled
izdelkov in vrednotenje (20 ur)
Več
Time
Maj 12 (četrtek) 0:00
Organizator - kontakt
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizmaandreja.lisec@grm-nm.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
50-urni program je zasnovan na spoznavanju zakonitosti in standardov tehničnega risanja in je naravnan na usposobljenost branja tudi zahtevnejših tehničnih risb. Razdeljen je v teoretični in praktični del v razmerju
Event Details
50-urni program je zasnovan na spoznavanju zakonitosti in standardov tehničnega risanja in je naravnan na usposobljenost branja tudi zahtevnejših tehničnih risb. Razdeljen je v teoretični in praktični del v razmerju 50/50. Udeleženci izobraževanja spoznavajo posamezno tematiko skozi didaktične primere in samostojno delo, vključno z risanjem in načrtovanjem (deloma), v delu izobraževanja, ki je namenjeno predvsem vajam, pa bodo uporabili primere iz prakse v svojem delovnem okolju.
Time
Maj 17 (Torek) 12:00 - Junij 16 (četrtek) 12:00
Location
Šolski center Škofja Loka
Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka
Organizator - kontakt
Šolski center Škofja Lokaalojzij.kokalj@scsl.si ; katja.dolinar@scsl.si
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v delovnih procesih. Vsebinski sklopi: Ciljno zajemanje in urejanje podatkov delovnih procesov v podjetju, pregledovanje daljših seznamov podatkov v povezavi z delovnimi procesi podjetja, ciljno urejanje podatkov in urejanje podatkov z uporabo funkcij, analize pridobljenih podatkov, vizualizacijo podatkov za podporo vodenja in odločanja, avtomatizacija dela s podatki.
Time
Maj 18 (Sreda) 14:00 - Julij 6 (Sreda) 0:00
Location
ŠC Slovenske Konjice-Zreče
Dravinjska c. , Zreče in Rudniška cesta 26, Zreče
Organizator - kontakt
Šolski center Slovenske Konjice – Zrečebrigita.kukovic@guest.arnes.si
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v delovnih procesih. Vsebinski sklopi: Ciljno zajemanje in urejanje podatkov delovnih procesov v podjetju, pregledovanje daljših seznamov podatkov v povezavi z delovnimi procesi podjetja, ciljno urejanje podatkov in urejanje podatkov z uporabo funkcij, analize pridobljenih podatkov, vizualizacijo podatkov za podporo vodenja in odločanja, avtomatizacija dela s podatki.
Time
Maj 26 (četrtek) 11:00 - Julij 21 (četrtek) 0:00
Location
GKN
Rudniška cesta 20, Zreče
Event Details
Skozi program usposabljanja bodo udeleženci skozi teoretične in praktične vsebine pridobili in/ali izboljšali svoja znanja s področja predelave zelenjave, kakor tudi glede izbire ustreznih surovin, tehnoloških postopkov, pakiranja, senzorične analize
Event Details
Skozi program usposabljanja bodo udeleženci skozi teoretične in praktične vsebine pridobili in/ali izboljšali svoja znanja s področja predelave zelenjave, kakor tudi glede izbire ustreznih surovin, tehnoloških postopkov, pakiranja, senzorične analize in najpogostejših napak pri predelavi zelenjave.
Vsebine programa:
HACCP in higiena v živilskem obratu.
− Pomen sistema HACCP in spremljevalnih programov.
− Dejavniki tveganja v proizvodnji.
− Osebna higiena in urejenost zaposlenih v živilskih obratih.
− Higiena delovnega prostora in naprav.
− Spozna razdelitev zelenjave v skupine in oceni njihovo
uporabnost
− Priprava osnovnih surovin za predelavo.
− Pregled zrelosti zelenjave in njene uporabnosti za
predelavo ali neposredno uživanje.
− Se seznani z načini konzerviranja oz. predelave
zelenjave.
− Spremembe hranilne vrednosti med predelavo.
− Napake pri predelavi zelenjave.
− Ustrezno skladiščenje surovin.
− Ustrezno pakiranje in skladiščenje končnih izdelkov.
− Deklariranje končnih izdelkov.
− Trajnost izdelkov glede na uporabljen način konzerviranja.
− Tehnološki postopki predelave zelenjave.
− Senzorično ovrednotenje ustreznosti končnih izdelkov.
− Trendi in novosti na področju predelave zelenjave.
Kontakt: Gregor Sok
gregor.sok@icp-mb.si
02 320 86 40
Več
Time
(Ponedeljek) 16:00
Location
Izobraževalni center Piramida Maribor
Park mladih 3, 2000 Maribor
Organizator - kontakt
Izobraževalni center Piramida Mariborgregor.sok@icp-mb.si
Time
9 (četrtek) 15:00 - 17 (Petek) 16:00
Location
Grm Novo mesto - center biotehnik in turizma
Sevno 13, 8000 Novo mesto
Organizator - kontakt
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizmaandreja.lisec@grm-nm.si
Julij
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 8 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 9:05 - Avgust 8 (Ponedeljek) 9:08
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v delovnih procesih. Vsebinski sklopi: Ciljno zajemanje in urejanje podatkov delovnih procesov v podjetju, pregledovanje daljših seznamov podatkov v povezavi z delovnimi procesi podjetja, ciljno urejanje podatkov in urejanje podatkov z uporabo funkcij, analize pridobljenih podatkov, vizualizacijo podatkov za podporo vodenja in odločanja, avtomatizacija dela s podatki.
Time
Maj 18 (Sreda) 14:00 - Julij 6 (Sreda) 0:00
Location
ŠC Slovenske Konjice-Zreče
Dravinjska c. , Zreče in Rudniška cesta 26, Zreče
Organizator - kontakt
Šolski center Slovenske Konjice – Zrečebrigita.kukovic@guest.arnes.si
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v
Event Details
Program je namenjen zaposlenim na področju tehnike, katerih delo je povezano z urejanjem, obdelavo in analizo podatkov ter pripravo planov in poročil za potrebe izvajanja delovnih procesov in odločanja v delovnih procesih. Vsebinski sklopi: Ciljno zajemanje in urejanje podatkov delovnih procesov v podjetju, pregledovanje daljših seznamov podatkov v povezavi z delovnimi procesi podjetja, ciljno urejanje podatkov in urejanje podatkov z uporabo funkcij, analize pridobljenih podatkov, vizualizacijo podatkov za podporo vodenja in odločanja, avtomatizacija dela s podatki.
Time
Maj 26 (četrtek) 11:00 - Julij 21 (četrtek) 0:00
Location
GKN
Rudniška cesta 20, Zreče
Avgust
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 8 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Event Details
Na področju vodenja kakovosti kljub številnim izkušnjam potrebujemo nova znanja, s katerimi bomo izboljšali obstoječi sistem ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti – celovitega vodenja kakovosti, ki nas bo vodil v odličnost.
Time
Maj 9 (Ponedeljek) 9:05 - Avgust 8 (Ponedeljek) 9:08
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih. Udeleženci bodo
Event Details
S praktičnim delom – vsak na svojem računalniku s pomočjo programa Excel se udeleženci naučijo uporabe bližnjic za pogosta opravila, kar jim prihrani veliko časa pri delovnih opravilih.
Udeleženci bodo obvladali pisanje formul za pripravo preglednih analiz ter zahtevnejše funkcije za izračune, ki jih zahteva narava njihovega dela. Da bo informacija še nazornejša, boste podatke bomo oblikovali v odvisnosti od njihove vrednosti. Za odličen prikaz podatkov, boste obvladali izdelavo in oblikovanje zahtevnih grafikonov. Za pripravo želenih analiz, boste podrobno spoznali vrtilne tabele.
Več
Time
Maj 16 (Ponedeljek) 0:00 - Avgust 15 (Ponedeljek) 0:00
Location
Podkrižnik Nazarje
Organizator - kontakt
Šolski center Celjenatalija.klepej@sc-celje.si