SEO spletna stran, spletna trgovina ali platforma

23mar(mar 23)16:3009maj(maj 9)18:00SEO spletna stran, spletna trgovina ali platformaEvent Type 2Storitve,TehnikaStatus prijavPrijava na usposabljanje odprta

Event Details

PROGRAM:
 25 kontaktnih ur
 25 ur samostojnega dela in konzultacij
VSEBINA
Udeleženec programa mora OBVEZNO imeti dostop do spletne strani, spletne trgovine ali spletne platforme.
V programu se boste priučili celostnega upravljanja SEO nastopa za spletno stran, spletno trgovino ali spletno platformo. Spoznali se boste z: marketinškimi temelji, teoretičnimi SEO osnovami, pojmi in besednimi zvezami, iskalnimi algoritmi in trendi.
Najprej v teoriji, kasneje pa tudi v praksi se bodo naučili: raziskave ključnih besed in uporabe brezplačnih SEO orodij, on-site and off-site SEO optimizacije, vsebinskega marketinga, urejanja vsebine, backlinkinga, analitike, brandinga ter osnov uporabniške izkušnje.
Zaključek delavnice bo namenjen vpogledom v prihodnost, kaj prinašajo spremenjeni Googlovi algoritmi v 2021, kaj so trendi, ki jih velja izkoristiti in kaj se počasi pozablja v svetu SEO-ta.
Nekaj besed o izvajalki – Ajda Novak Marketing prepleta Ajdin vsakdan že več kot 6 let. Izkušnje je najprej kot zaposlena nabirala v večjih in manjših podjetjih ter v agencijskem svetu (A1 Slovenija, Ljubljanska borza, MPG), v dveh start-up podjetjih iz ZDA in Avstralije, ki so svojo storitev lansirale na slovenski trg, kasneje pa je zasedla vodilno pozicijo marketinga v IT podjetju, ki je deloval globalno s prestižnim in tehnološko naprednim produktom s področja IPTV v industriji hotelirstva.V letu 2020 je stopila na samostojno pot, kjer svetuje podjetjem in jim pomaga oblikovati marketiške strategije ter nastope, postavlja oglaševalske kampanje in digitalno oglašuje, ustvarja spletne strani, predava in se ukvarja z načrtovanjem in izvedbo celostnega spletnega nastopa.

Več

Time

23. Marec, 2021 16:30 - 9. Maj, 2021 18:00(GMT+00:00)

Location

Online (preko interneta)

Videokonferenca

Other Events

Organizator - kontakt