Delovna neučinkovitost! Nepravilno prehranjevanje in psihična nestabilnost - vzrok ali posledica

25maj0:00Delovna neučinkovitost! Nepravilno prehranjevanje in psihična nestabilnost - vzrok ali posledicaEvent Type 2TehnikaStatus prijavPrijava na usposabljanje zaključena

Event Details

Program je zasnovan za izboljšanje delovne učinkovitosti zaposlenih. Ciljna skupina tega programa so predvsem predstavnice ženskega spola,ki želijo in potrebujejo psihološko stabilnost za kvalitetno opravljanje delovnih obveznosti . Usposabljanje in izpopolnjevanje za potrebe dela – spodbujati zavedanje hormonskega stanja v vseh obdobjih delovne dobe. Program temelji na izvajanju usposabljanja osebne rasti in prehranjevalnih navad za preprečevanje hormonskega neravnovesja. Izobraževalni programi in individualne dopolnilne dejavnosti bodo prilagojene razvojnim potrebam narave dela posameznice.
Udeleženci programa bodo izboljšali poznavanje svojega telesa in počutja, pravilne uravnotežene prehrane glede na njihovo stanje – delovni čas, okolje v katerem opravlja delo, narava dela – ki ga bodo lahko vsakodnevno uporabili pri svojem nadaljnjem delu in kvaliteti le tega. Poznavanje svojega psihološkega stanja in psihološkega stanja posameznikov v kolektivu je za delovno učinkovitost ključnega pomena pri procesu ali vsakodnevnem življenju ,tako v delovnem okolju kot v vseh novih življenjskih situacijah. S tem bodo tudi izboljšali učinkovitost in kakovost svojega dela in s pravilnim prehranjevanjem preventivno poskrbeli za svoje zdravje.

Več

Time

25. Maj, 2021 0:00(GMT+00:00)