Zdravi in hitri obroki

Udeleženci, zaposleni na področju prehrane in tisti, ki jih zdrava prehrana zanima, bodo spoznali načine kako pripaviti zdrave in hitre obroke, ki so primerni za cez dan. Pridobili bodo zanje o branju deklaracij in osnovne o moderni prehrani ( LCHF, veganska prehrana, znanje kako sestaviti uravnotežene jedilnike z namenom ohranjanja zdravja in boljšega počutja na delovnem mestu in z namenom širitve ponudbe v gostinskih obratih.

Podrobnosti usposabljanja

Ciljna skupina so zaposleni na področju prehrane kot tudi zaposleni, ki želijo izboljšati kompetence na področju zdrave prehrane in priprave, kar bo vodilo v boljše počutje in boljšo produktivnost skozi cel dan.

Ciljne skupine bodo:

  • zaposleni
  • zaposlene osebe brez poklicne oz. strokovne izobrazbe,
  • zaposleni z izobrazbo, ki zaradi prestrukturiranja in dolgoročnih razvojnih projekcij ni več ustrezna

Udeleženci poizvedo čim več o zdravi prehrani, ki jo lahko pripravimo za različne priložnosti, poznajo in znajo pripraviti zdrave jedi, hkrati pa ločijo med sestavinami za vegansko in HFLC hrano. Udeleženci poizvejo osnove o pripravi zdravih in uravnovešenih obrokov ( zajtrk, kosilo, večerja) ter kako sestaviti uravnotežen jedilnik. Kakšni so načini zdrave priprave, shranjevanja živil. Naučijo se priprave zdravih sladic, branja deklaracij na živilih.

Udeleženci osvojijo pripravo zdravih obrokov in kombiniranja živil na sodoben način, naučijo se izbiranja pravih sestavin ter branje deklaracij. Udeleženci osvojijo sodoben način priprave  jedi in načinov prehranjevanja, ki so trenutno v trendu.

Kako se registriram?

X
X